Over ons

Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf met een passie voor houten constructies en maatwerk. Sinds 2017 vervaardigd MHS Constructions de mooiste robuuste en landelijke tafels, voor zowel binnen als buiten. Iets later kwamen daar ook de overkappingen en andere bijgebouwen bij.

MHS Constructions is gegroeid door het maatwerk, precies naar wens van de klant. Wij denken met u mee van idee tot het uiteindelijke product. Sinds 2019 heeft MHS Constructions wegens aanhoudende drukte ook een webshop, om tafels en andere accessoires uit voorraad te kunnen leveren. Hierbij willen wij een onderscheidt maken tussen de voorraadproducten met een korte levertijd en de maatwerkproducten met een wat langere levertijd.

Wij brengen de mooiste en moeilijkste maatwerk projecten tot een goed eind. Denk hierbij aan een volledig op maat gemaakte landelijke keuken of keuken renovatie, inbouw of inloopkasten, volledige verbouwingen en prachtige schuifdeuren. Voor ons is geen enkel idee te gek en wij denken graag met u mee van begin tot einde.

Voor meer vragen of informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.